+359 890 444 222
+359 895 222 444
+359 896 777 444
+359 890 444 777
+359 899 555 777
|


Жилищен Комплекс „Plovdiv City Park”

Жилищен Комплекс „Plovdiv City Park”

е ситуиран непосредствено преди Mall Plovdiv - в близост до центъра на града и парка на Гребната база. Цялостната ни концепция е да предоставим възможност на обитателите да живеят в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност. И всичко това на 2 минути път с кола до центъра на града, но и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини – Mall Plovdiv, Гребния канал, центъра на град Пловдив и др.

Комплексът включва осем секции

от 5 до 8 жилищни етажа. Предлагат се двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти, като квадратурите са от 48 до 260 кв.м. Преобладаващo при нас е ниското строителство, като на последните етажи са разположени голeми апартаменти - до 260 кв. м. - с очарователна гледка, простор и тишина. Сградите са изключително луксозни - с окачена вентилируема фасада(най-ново поколение), изолация от каменна вата, дограма с алуминиева вложка и стъклопакет най-висок клас, иноксов, напълно безшумен електрически асансьор, с изцяло отваряемо крило. Общите части на сградата са по дизайнерски проект.

Един от най-важните критерии, свързани с лукса,

е светлината и простора в жилището. Именно с това Plovdiv City Park е различен и уникален. Светлата част между тавана и пода е 2.80 м., при изпълняван в момента във всички други новостроящи се сгради 2.60 м.

Парковата среда,

до която е ситуиран комплекс Plovdiv City Park, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в комплекса на Гребната база и зеленината около нея. Ние се намираме само на три минути пеша от Гребния канал.

На разположение на живущите в комплекса ще e

вътрешния двор ( 2500 m2 ) - стилно оформено парково пространство с градинско осветление, декоративни цветя и райграс, които се подържат целогодишно, просторен и модерен детски кът.

Продажби

За клиенти, желаещи да закупят жилище с кредит,

цялостен или частичен, сме осигурили пълно банково жилищно кредитиране при най-добри условия. Първоначалното одбрение и конфигурацията са още на момента в самия комплекс по време на огледите. Не е необходимо да ходите по банки, да подавате купища документи и да чакате по 1 или 2 седмици. Осигурили сме мобилен банков консултант и всичко това е напълно безплатно и неангажиращо. Докато свърши огледа, който няма да ви отнеме повече от 15 минути, вие вече ще сте наясно с всички цифри. Това пести много време и внася яснота и спокойствие за клиента.

Жилищата в сградата


- В цената на имотите в комплекс Plovdiv City Park са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи и идеални части от общите части на сградата, идеални части от терена. Цените са крайни с включен ДДС и са валидни при прехвърляне на право на собственост и сключване на договор за строителство. Разноските по сключване на договори, нотариални и държавни данъци и такси са за сметка на купувача.

"ХЪС" ООД предлага гъвкави схеми и варианти на плащане,

както и помощ при финансиране на покупка на обект в комплекс Plovdiv City Park. - Със закупуването на имот в комплекс Plovdiv City Park клиентът декларира, че е съгласен с условията на Правилника за вътрешния ред в комплекса. - ХЪС ООД си запазва правото да променя цени, условия и срокове, посочени в сайта. Информацията в сайта не представлява оферта или обвързващо предложение, а има характер на реклама. Инвеститорът не носи отговорност за допуснати технически грешки и отговорност за действия на трети лица.